INFO

Professionele kwaliteit, prima persoonlijke service, telefonisch bereikbaar in geval van problemen.

Onze Klikbox is een eye-catcher op uw feest of evenement. De toestellen werken volledig autonoom en zijn makkelijk te bedienen via een touchscreen.


Onze Klikboxen zijn van superieure kwaliteit. Geen lage resolutie webcam, maar een echte DSLR camera. Een krachtige flitser zorgt voor voldoende licht, zelfs op donkere locaties. En de printer drukt de foto's af met de kwaliteit van een fotolabo.

alle_klikboxen.jpg
 

Kies voor strookjes (5x15cm) of postkaarformaat (15x10cm).
Het ontwerp wordt steeds op maat van de klant gemaakt.

 
 

WIJ ZORGEN VOOR DE LEUKSTE FOTO'S

Bij onze Klikbox photo booths zorgen we steeds voor een leuke aankleding. Er wordt altijd een koffer met leuke attributen, grappige brillen en hoedjes meegeleverd. Als de ruimte het toelaat mag je ook gratis gebruik maken van één van onze achtergronddoeken om van de foto's echte meesterwerkjes te maken.

 
 

DEEL UW FOTO OP SOCIAL MEDIA

De Klikbox drukt jouw leuke foto direct af op papier. Wil je je foto's direct op je smartphone? Verstuur ze via email of scan de QR-code in om hem onmiddellijk te downloaden. Vanaf je telefoon kan je ze dan delen op social media.


Huur je een Klikbox voor je zaak of evenement? Dan kunnen de foto's (mits toestemming van de gebruikers) rechtstreeks op je Facebook Pagina worden opgeladen.

De huurder krijgt sowieso de foto's nadien digitaal doorgestuurd via een online transfer.