Formules

Om aan ieders noden te voldoen, hebben we een aantal standaard formules ontwikkeld. Hebt u toch specifieke wensen, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een oplossing op maat.

Standaard inbegrepen
 • De Klikbox wordt door ons ter plaatse gebracht, opgesteld en getest en wordt nadien ook door ons weer gedemonteerd en opgehaald.

 • Tijdens het evenement is er steeds iemand telefonisch bereikbaar om in te grijpen mochten er zich toch technische problemen voordoen.

 • Een heel groot assortiment aan accessoires zoals brilletjes, hoedjes, strikjes, enz... worden altijd meegeleverd voor extra fun.

 • Alle formules hebben de mogelijkheid om de foto's te delen via mail of op sociale media.

 • We proberen gebruik te maken van de WiFi ter plaatse, maar onze boxen zijn ook voorzien van een 4G module. Indien er geen WiFi is en er is ook geen dekking van het mobiele netwerk, is het enkel mogelijk de foto's te printen.

 • Alle foto's worden nadien digitaal aangeleverd via een online transfer.

 
Social Klikbox

250€ per dag/nacht

(206.61€ excl BTW)

Dit is de eenvoudigste formule. De klibox is bedoeld om je gasten op je feest of evenement leuke selfies te maken en deze te delen op sociale media.

 

De foto's kunnen ook op een beveiligde webpagina aangeboden worden en blijven daar één jaar online. 

 

Als organisator krijg je ook alle foto's in hoge resolutie digitaal aangeboden

Klikbox Mini

180€ voor 1u.

(148,76€ excl BTW)

Huur een photo booth

De Klikbox mini is een per-uur formule, speciaal bedoeld voor wie de Klikbox maar een korte periode nodig heeft. 

1u = 180€

2u = 270€

3u = 360€

Indien u 4u of langer boekt, is de Social + Print formule hieronder voordeliger

Social + print Klikbox

400€ per dag/nacht (vaste prijs)

(330,58€ excl BTW)

Deze formule bevat alle sociale media(*) mogelijkheden als de social box, maar heeft ook een printer aan boord die de foto's onmiddellijk afdrukt in hoge kwaliteit. Zo krijgen uw gasten ook direct hun aandenken in handen.

 

De afdruk kan bestaan uit 1, 2, 3 of 4 foto's die in een template worden geplaatst. Het aanmaken van een template gebeurt vooraf en is in de prijs inbegrepen.

Onbeperkt printen!

Optie : Achtergrond systeem

Inbegrepen

Expert Klikbox

725€ voor 4u  (100€ per extra uur).

(599,17€ voor  4u en  82,64€ per extra uur excl BTW)

De Expert formule is eigenlijk meer een mobiele fotostudio dan een photo booth. Er wordt ter plaatse een mini fotostudio opgebouwd met meerder flitsers en eventueel een achtergrond naar keuze, en de foto's worden niet door de computer, maar door professioneel fotograaf Jim De Sitter (www.jimdesitter.be) gemaakt

 

De foto's zijn ook direct klaar om gedeeld te worden op sociale media(*) of om afgeprint te worden.

Indien je een neutrale of speciale achtergrond voor de foto's wil, we hebben een aantal achtergrond doeken ter beschikking:

 • Wit

 • Zwart

 • Rood flueel

 • Blauw flueel

 • green/blue key : om door de computer een andere achtergrond te laten invullen.

 

Omdat het achtergrondsysteem windgevoelig is, kan deze optie enkel genomen worden wanneer de Klikbox binnen wordt opgesteld!

Optie : Realtime

30€

(24,79€ excl BTW)

 

Terwijl je gasten zich aan de ene kant van de zaal uitleven en te gekke foto's maken aan de Klikbox, worden die foto's realtime in een slideshow verwerkt en met een beamer op groot scherm of op een TV toestel in de zaal getoond

Een beamer kan worden voorzien, TV-toestellen dienen in de zaal aanwezig te zijn en voorzien van een PC aansluiting.

Optie : Super Social

30€
(24,79€ excl BTW)

Vermijd een lange wachtrij aan de Klikbox. Via deze optie worden de foto's direct naar een afzonderlijke tablet gestuurd, waar je door de foto's kan bladeren en de foto's delen via email, Facebook of Twitter. Zo komt de Klikbox sneller vrij om de volgende fotosessie te starten.

Combinatie pakket

De Klikbox kan ook gehuurd worden in combinatie met een evenement- of huwelijksreportage door professioneel fotograaf Jim De Sitter. In zo'n geval wordt een voordelige bundel-prijs gemaakt. Contacteer ons en we maken een correcte prijs voor u.

Vervoerskosten
 • Alle vervoerskosten binnen een straal van 30km vanuit Grimbergen zijn inbegrepen.

 • Van 30 tot 60km vanuit Grimbergen bedragen de verplaatsingskosten 30€.

 • Van 60 tot 90km vanuit Grimbergen bedragen de verplaatsingskosten 60€

 • Boven de 90km vanuit Grimbergen bedragen de verplaatsingskosten 90€

 • We leveren enkel in België, tenzij anders besproken.

Algemene voorwaarden

* De huurder is verantwoordelijk voor het voorzien van stroom.
* De huurder voorziet de nodige ruimte zodat de Klikbox veilig kan worden opgesteld.

* De huurder voorziet een tafeltje om de attributen op te plaatsen.
* De Klikbox mag buiten worden opgesteld. Bij mooi weer mag hij gewoon in open lucht staan, bij regenweer dient hij wel onder een afdak/tent te staan. De optie "achtergrond systeem" kan niet worden genomen wanneer de Klikbox buiten staat.
* De Klikbox is verzekerd voor gewone slijtage en gebruiksschade. Schade door "niet feitelijk gebruik", vandalisme, diefstal en opzettelijke schade of schade door derden, wordt verhaald op de huurder.
* Van de huurder wordt verwacht dat hij/zij de Klikbox gedurende de gehele looptijd van het contract zal bewaren en behandelen als "een goede huisvader".

* De betalingstermijn bedraagt 7 dagen na factuurdatum, tenzij anders besproken.

Waarborg

De waarborg bedraagt 50% van het gehanteerde verhuurtarief en moet ten laatste 1 week na ondertekening van het contract worden betaald of gestort op rekening IBAN: BE14651155256283 - BIC: KEYTBEBB. De waarborg wordt niet verrekend met het huurbedrag. De waarborg wordt teruggestort ten laatste 1 week na de ophaling van de Klikbox na verrekening van eventuele schade.