Onze formules

Welke photobooth je best kunt huren? Dat hangt af van jouw feest of evenement. De Klikbox is daarom in verschillende formules beschikbaar. Heb je speciale noden? Een oplossing op maat is mogelijk!

Standaard inbegrepen
  • De Klikbox wordt door ons ter plaatse gebracht, opgesteld en getest en wordt nadien ook door ons weer gedemonteerd en opgehaald.

  • Tijdens het evenement is er steeds iemand telefonisch bereikbaar om in te grijpen mochten er zich toch technische problemen voordoen.

  • Een heel groot assortiment aan accessoires zoals brilletjes, hoedjes, strikjes, enz... worden altijd meegeleverd voor extra fun.

  • Alle formules hebben de mogelijkheid om de foto's te delen via mail of op sociale media.

  • We proberen gebruik te maken van de WiFi ter plaatse, maar onze boxen zijn ook voorzien van een 4G module. Indien er geen WiFi is en er is ook geen dekking van het mobiele netwerk, is het enkel mogelijk de foto's te printen.

  • Alle foto's worden nadien digitaal aangeleverd via een online transfer.

 
Klikbox Magic Mirror Unlimited

600€ per dag/nacht (vaste prijs)

(495,87€ excl BTW)

mirrorbooth.jpg

NIEUW NIEUW NIEUW

Deze magic mirror wordt zonder twijfel de attractie op je feest of evenement. Een mooie, stijlvolle retro spiegel boordevol spitstechnologie.

De spiegel werkt als touch screen en zit boordevol leuke animaties.

De fotoprinter drukt de leukste kiekjes direct af.

Onbeperkt printen!

Klikbox Modern Unlimited

400€ per dag/nacht (vaste prijs)

(330,58€ excl BTW)

Huur een photo booth

Onbeperkt printen!

Deze formule bevat alle sociale media(*) mogelijkheden als de social box, maar heeft ook een printer aan boord die de foto's onmiddellijk afdrukt in hoge kwaliteit. Zo krijgen uw gasten ook direct hun aandenken in handen.

 

De afdruk kan bestaan uit 1, 2, 3 of 4 foto's die in een template worden geplaatst. Het aanmaken van een template gebeurt vooraf en is in de prijs inbegrepen.

Klikbox Mini

180€ voor 1u.

(148,76€ excl BTW)

Huur een photo booth

De Klikbox mini is een per-uur formule, speciaal bedoeld voor wie de Klikbox maar een korte periode nodig heeft. 

1u = 180€

2u = 270€

3u = 360€

Indien u 4u of langer boekt, is de Social + Print formule hieronder voordeliger

Optie : Achtergrond systeem
Klikbox Retro Unlimited

450€ per dag/nacht (vaste prijs)

(371,90€ excl BTW)

KlikboxV3.png

Onbeperkt printen!

Dit toestel bevat precies dezelfde hoogwaardige technologie als zijn moderne broertje, maar hij heeft de looks van een oude, retro houten balgcamera.

Dit toestel past mooi in een rustiek decor.

De retro booth komt ook steeds met een professionele fotoprinter.

Social Klikbox

250€ per dag/nacht

(206.61€ excl BTW)

Dit is de eenvoudigste formule. De klibox is bedoeld om je gasten op je feest of evenement leuke selfies te maken en deze te delen op sociale media.

 

De foto's kunnen ook op een beveiligde webpagina aangeboden worden en blijven daar één jaar online. 

 

Als organisator krijg je ook alle foto's in hoge resolutie digitaal aangeboden

Expert Klikbox

725€ voor 4u  (100€ per extra uur).

(599,17€ voor  4u en  82,64€ per extra uur excl BTW)

De Expert formule is eigenlijk meer een mobiele fotostudio dan een photo booth. Er wordt ter plaatse een mini fotostudio opgebouwd met meerder flitsers en eventueel een achtergrond naar keuze, en de foto's worden niet door de computer, maar door professioneel fotograaf Jim De Sitter (www.jimdesitter.be) gemaakt

 

De foto's zijn ook direct klaar om gedeeld te worden op sociale media(*) of om afgeprint te worden.

Inbegrepen

Geef je foto's een nog mooiere touch met één van onze achtergronddoeken
 

 
achtergronddoeken.jpg

Omdat het achtergrondsysteem windgevoelig is, kan deze optie enkel genomen worden wanneer de Klikbox binnen wordt opgesteld!

Optie : Realtime

30€  (24,79€ excl BTW)

Terwijl je gasten zich aan de ene kant van de zaal uitleven en te gekke foto's maken aan de Klikbox, worden die foto's realtime in een slideshow verwerkt en met een beamer op groot scherm of op een TV toestel in de zaal getoond

De beamer of TV-toestellen dienen in de zaal aanwezig te zijn.

Optie : Super Social

30€ (24,79€ excl BTW)

Vermijd een lange wachtrij aan de Klikbox. Via deze optie worden de foto's direct naar een afzonderlijke tablet gestuurd, waar je door de foto's kan bladeren en de foto's delen via email, Facebook of Twitter. Zo komt de Klikbox sneller vrij om de volgende fotosessie te starten.

Combinatie pakket

De Klikbox kan ook gehuurd worden in combinatie met een evenement- of huwelijksreportage door professioneel fotograaf Jim De Sitter. In zo'n geval wordt een voordelige bundel-prijs gemaakt. Contacteer ons en we maken een correcte prijs voor u.

Vervoerskosten

Al onze toestellen worden gratis geleverd, geplaats en nadien weer opgesteld in héél België!

Dus geen overwachte transportkosten!

Algemene voorwaarden

* De huurder is verantwoordelijk voor het voorzien van stroom.
* De huurder voorziet de nodige ruimte zodat de Klikbox veilig kan worden opgesteld.

* De huurder voorziet een tafeltje om de attributen op te plaatsen.
* De Klikbox mag buiten worden opgesteld. Bij mooi weer mag hij gewoon in open lucht staan, bij regenweer dient hij wel onder een afdak/tent te staan. De optie "achtergrond systeem" kan niet worden genomen wanneer de Klikbox buiten staat.
* De Klikbox is verzekerd voor gewone slijtage en gebruiksschade. Schade door "niet feitelijk gebruik", vandalisme, diefstal en opzettelijke schade of schade door derden, wordt verhaald op de huurder.
* Van de huurder wordt verwacht dat hij/zij de Klikbox gedurende de gehele looptijd van het contract zal bewaren en behandelen als "een goede huisvader".

* De betalingstermijn bedraagt 7 dagen na factuurdatum, tenzij anders besproken.

Waarborg

De waarborg bedraagt 50% van het gehanteerde verhuurtarief en moet ten laatste 1 week na ondertekening van het contract worden betaald of gestort op rekening IBAN: BE14651155256283 - BIC: KEYTBEBB. De waarborg wordt niet verrekend met het huurbedrag. De waarborg wordt teruggestort ten laatste 1 week na de ophaling van de Klikbox na verrekening van eventuele schade.