Family Photobooth Photoshoot

ALLES WAT JE MOET WETEN

Dit zit standaard in alle paketten inbegrepen

  • De Klikbox wordt door ons ter plaatse gebracht, opgesteld en getest en wordt nadien ook door ons weer gedemonteerd en opgehaald.

  • Tijdens het evenement is er steeds iemand telefonisch bereikbaar om in te grijpen mochten er zich toch technische problemen voordoen.

  • Een heel groot assortiment aan accessoires zoals brilletjes, hoedjes, strikjes, enz... worden altijd meegeleverd voor extra fun.

  • Alle formules hebben de mogelijkheid om de foto's te delen via mail of op sociale media.

  • We proberen gebruik te maken van de WiFi ter plaatse, maar onze boxen zijn ook voorzien van een 4G module. Indien er geen WiFi is en er is ook geen dekking van het mobiele netwerk, is het enkel mogelijk de foto's te printen.

  • Alle foto's worden nadien digitaal aangeleverd via een online transfer.

 

FAQ

Nuttige informatie

WAAROM VOOR DE KLIBOX KIEZEN?

De Klikbox is een product van Jim De Sitter, een fotograaf/ingenieur met jaren lange ervaring. De toestellen zijn met enorme passie zelf ontworpen en gebouwd met de beste onderdelen en de beste software. Zo maken we gebruik van een DSLR camera en een krachtige hi-tech flitser die altijd zorgt voor de juiste belichting en haarscherpe foto's. Kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak zijn de hoogste prioriteiten.

ONS FEEST OF EVENEMENT KAN NIET DOORGAAN

Het zijn moeilijke tijden. Het coronavirus bepaalt ons leven. De regels veranderen bijna wekelijks. Kan jullie feest of evenement niet doorgaan? Geen enkel probleem. Er kan kosteloos worden omgeboekt of geannuleerd.

KAN DE KLIKBOX PHOTOBOOTH GELEVERD WORDEN?

Ja, dit zit standaard in ons aanbod. De Klikbox wordt door ons ter plaatse gebracht, opgesteld en getest en wordt nadien ook door ons weer gedemonteerd en opgehaald.

ZIJN VERVOERSKOSTEN INBEGREPEN IN DE HUURPIJS VAN DE KLIKBOX PHOTOBOOTH?

Er worden géén vervoerskosten aangerekend. Alles is in de prijs inbegrepen.

PLAATSEN JULLIE DE KLIKBOX PHOTOBOOTH OOK IN HET BUITENLAND?

Nee, we leveren enkel in België, tenzij anders besproken.

WAT IS DE WAARBORG VAN DE KLIKBOX PHOTOBOOTH?

Er dient geen voorschot of waarborg te worden betaald. Er wordt nadien een factuur opgemaakt waarop alles wordt verrekend

WAT BIJ TECHNISCHE PROBLEMEN MET DE KLIKBOX PHOTOBOOTH?

Onze toestellen zijn van topkwaliteit, prima onderhouden en zeer stabiel. Toch kan er heel af en toe iets fout lopen. Tijdens het evenement is er steeds iemand telefonisch bereikbaar om in te grijpen mochten er zich technische problemen voordoen. Meestal kunnen we het probleem op afstand oplossen. Lukt het niet, dan komen we ter plaatse

HEEFT DE KLIKBOX EEN INTERNET AANSLUITING NODIG.

We proberen gebruik te maken van de WiFi ter plaatse. Maar onze photoboots zijn ook voorzien van een 4G-module. Indien er geen WiFi is en er is ook geen dekking van het mobiele netwerk, is het enkel mogelijk de foto's te printen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Klik hier om de pagina met de algemene voorwaarden te openen